کاربر

خورش باقالا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت گرمی

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. باقالا سبز تازه یا خشک: ۴ پیمانه
  2. قارچ: ۸ عدد
  3. شوید: ۱ پیمانه
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پیاز را با روغن کنجد و زردچوبه تفت داده، سپس شوید را به آن افزوده و تفت می دهیم. قارچ را در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی خرد کرده و به همراه ادویه به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم. در انتها باقالا سبز، نمک، فلفل و زنجبیل را به همراه آب گرم به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای کبد و گوارش
  2. مفید برای اختلالات هورمونی
  3. تقویت عمومی
  4. ضد دیابت
  5. مقوی امور جنسی

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.