کاربر

خورش بادمجان با غوره

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بادمجان: ۸ عدد متوسط
  2. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  3. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  4. غوره: 4/3 پیمانه
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پوست بادمجان ها را جدا کرده، آنها را از وسط نصف کرده و در مقداری آب نمک قرار می دهیم. بعد از چند دقیقه آنها را آبکش می کنیم. روغن را در ظرفی با حرارت ملایم گرم کرده و بادمجان ها را کمی سرخ می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و به همراه ادویه به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. پوست گوجه ها را جدا کرده و آن را حلقه حلقه می کنیم. در انتها تمام مواد آماده شده را به همراه غوره، نمک، فلفل و زنجبیل و نیز ۱ پیمانه آب در ظرف مورد نظر ریخته و اجازه        می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. تقویت عمومی بدن
  3. تقویت امور جنسی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای کبد

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.