مواد لازم:
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- آلوبخارا: 3 عدد
- قیسی: ۲ عدد
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- گوجه: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- زرشک: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیس خورده را آبکشی نموده و به پیاز بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، قارچ و سیب زمینی را اضافه نمایید. کمی تفت خوردن؛ گوجه خرد شده را همراه با نمک و ادویه جات افزوده و صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود.
- آلو، قیسی و مقداری آب جوش ریخته و اجازه دهید غذا با شعله ملایم، پخته و جا بیفتد.
- در پایان، زرشک را افزوده و بعد از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.