کاربر

خورش آلوچه سبز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت گرمی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. آلوچه سبز: ۲۴ عدد
  2. سویا درشت: ۱ پیمانه
  3. نخود فرنگی: ۱ پیمانه
  4. ذرت: ۱ پیمانه
  5. هویج: ۳ عدد متوسط
  6. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  7. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سویا را با مقداری آب، نمک و زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج را نگینی خرد کرده و به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. پس از آن سویا و ادویه را اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم. در صورت نیاز ذرت را مدتی بخارپز یا آب پز کرده و با نخود فرنگی به بقیه مواد اضافه می کنیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد افزوده و مدتی می پزیم تا گوجه قوام پیدا کند. مدتی که از پخت غذا گذشت، آلوچه سبز را افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. خون ساز
  2. ملين
  3. ضد چربی و قند خون
  4. مفید برای کبد و تصفیه خون

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.