کاربر

خورش آلوچه برقانی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت گرمی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. آلوچه برقانی: ۱۶ عدد
  2. سویا: ۱ پیمانه
  3. سیب زمینی: ۴ عدد کوچک
  4. هویج ۲ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
  7. شکر قهوه ای یا شیره کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
  8. زعفران آب شده: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • آلوچه را همراه آب و شکر قهوه ای با حرارت ملایم می پزیم. سویا را با آب و کمی زردچوبه نمک و دارچین می پزیم تا آب آن کاملاً تمام شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، هویج خلالی شده را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. سویا را به مواد قبلی اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم. در انتها سیب زمینی را خلالی خرد کرده و به همراه آلوچه و زعفران آب شده به کل مواد اضافه می کنیم. چنان چه غذا نیاز به آب داشت از آب گرم استفاده کرده و اجازه می دهیم که خورش با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. خون ساز
  3. ضد چربی و قند خون
  4. مفید برای کبد و تصفیه خون

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.