کاربر

خوراک گل کلم(1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، گلپر، زیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. گل کلم گل گل شده: ۴ پیمانه
  2. سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
  3. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  4. لپه: 2/1 پیمانه
  5. گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط
  6. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، پودر زیره: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لپه را خیس کرده، سپس با کمی آب می پزیم. سیب زمینی را خرد کرده و بخارپز می کنیم. پیاز را با مقداری نمک و زردچوبه تفت می دهیم، سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. گوجه فرنگی را با مقداری آب، فلفل و پودر زیره میکس کرده و به پیاز افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در نهایت لپه پخته شده، سیب زمینی بخارپز شده و گل کلم را به خوراک افزوده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. تقویت عمومی
  2. تقویت بینایی

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.