کاربر

خوراک گل کلم (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گل کلم: ۲ پیمانه (۱۵۰ گرم)
  2. لپه: نصف پیمانه
  3. کدو خورشتی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
  4. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  5. فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  6. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  7. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لپه ای که از شب قبل خیسانده اید را با آب و کمی روغن بپزید تا آیش کشیده شود.
  • گل کلم، کدو، سیب زمینی، فلفل دلمه ای و گوجه را ریز خرد کرده و در روغن و ادویه جات با حرارت کم به مدت نیم ساعت، داخل ظرف دربسته تفت دهید (البته چند دقیقه یکبار هم بزنید).
  • آب مواد که به خورد غذا رفت؛ نمک و لپه را با مقداری آب جوش، اضافه کرده و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.