کاربر

خوراک گل کلم مخصوص

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، گلپر، زیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. گل کلم گل گل شده: ۲ پیمانه
  2. سیب زمینی: 2 عدد متوسط
  3. کدو خورشتی: ۲ عدد کوچک
  4. هویج: ۱ عدد
  5. قارچ: ۸ عدد
  6. گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط
  7. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، پودر زیره: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سیب زمینی و هویج را نگینی خرد کرده، سپس بخارپز می کنیم. قارچ و کدو خورشتی را ۲ سانتی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس هویج را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. پس از آن سیب زمینی و کدو خورشتی را اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم. گوجه فرنگی را با مقداری آب، نمک و فلفل میکس کرده و به همراه پودر زیره، گل کلم و قارچ به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. تقویت عمومی بدن
  2. تقویت بینایی

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.