کاربر

خوراک کله و پاچه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 4 الی 5 نفر):

  1. کله و پاچه گوسفند 1 دست
  2. پیاز درشت 1 عدد
  3. لیموترش تازه 500 گرم
  4. نان سنگک گرم و تازه به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • قبل از تمیز کردن کله، شلنگ آب را به قسمت نای و مری آن وصل کرده، مجرا را با فشار زیاد شستشو دهید تا مواد اضافی خارج شود، سپس آن را خوب بشویید و قبل از پختن، غده موی لای سم پاچه را خارج کنید، آنگاه آن را در یک ظرف مناسب بار بگذارید، بعد از جوشیدنی، کف آن را جمع کرده، پیاز را خرد و به آن اضافه کنید، شعله اجاق را روی حرارت ملایم تنظیم کرده، صبر نمایید تا کاملاً بپزد. بهترین زمان پخت کله و پاچه از شب تا صبح و با حرات ملایم است. بعد از پختن، مغز آن را خارج کرده، بکوبید و به آب کله و پاچه اضافه کنید، سپس استخوان های اضافی و مواد زائد آن را جدا کرده، کنار بگذارید و گوشت آن را بین افراد تقسیم کنید. بهتر است این غذا با آب لیموترش تازه میل شود. توصیه می شود این غذا را دیر به دیر میل کنید، زیرا کله به خاطر داشتن کلسترول زیاد، برای زندگی شهری مناسب نیست.

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.