مواد لازم:
- کدو حلوایی: ۲۰۰ گرم
- چغندر : 3/2 پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- به: ۱۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- جعفری خرد شده: نصف پیمانه
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- کدو، به، چغندر و سیب زمینی را نگینی خرد کرده و با ۲ لیوان آب، نمک و روغن بپزید.
- آب مواد که کشیده شد، پیاز و ادویه جات را در مقداری روغن تفت داده و به مواد اضافه کنید.
- جعفری خرد شده را با مقداری آب جوش افزوده و صبر کنید غذا با شعله ملایم کاملاً جا بیفتد.