مواد لازم:
- پنیر سویا: ۲۰۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۴ عدد (۴۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۲ حبه
- پودر نارگیل: 3/1 پیمانه
- خرما: ۶ عدد
- گشنیز تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- زعفران: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سبز سابیده: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- تخم گشنیز سابیده: ۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- سیر، پیاز و ادویه جات را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- پوره گوجه را ریخته و اجازه دهید تا اکثر آب آن بخار شود.
- پنیر سویا را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
- بلافاصله نصف لیوان آب جوش، خرمای هسته جدا، نمک و زعفران را نیز بیفزایید.
- بعد از ۱۰ دقیقه، زمانی که آب غذا کم شد پودر نارگیل را افزوده و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. هنگام سرو، گشنیز خردشده و روغن زیتون روی آن ریخته و میل نمایید.
- این غذا نه خیلی آبدار است و نه خیلی سفت؛ ولی غلظت مواد به سلیقه شما بستگی دارد. در صورت سفت بودن پوست خرما، آن را نیز از خرما جدا نمایید.