مواد لازم (برای 3 الی 4 نفر):
- اسفناج پاک شده و شسته شده 1 کیلوگرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- روغن زیتون 4 تا 5 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- آب لیموترش تازه به مقدار لازم
- دارچین و زنجبیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- اسفناج را در یک ظرف مناسب روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا به مرور پخته و آماده شود، بعد پیاز را در ظرف جداگانه ای خلال ریز کرده، با 2 قاشق روغن، روی اجاق با حرارت ملایم قرار داده، درب ظرف را بگذارید و هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید تا پخته و آماده گردد. سپس، اسفناج و ادویه جات را به پیاز افزوده، چند دقیقه صبر کنید تا غذا جا افتاده و آماده گردد. آن را در یک ظرف مناسب کشیده، با لیموترش تازه تزیین کنید.