مواد لازم:
- نخود فرنگی: یک پیمانه
- کدو خورشتی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
- شوید تازه خرد شده: نصف پیمانه
- سویا: ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه ۲۰ عدد (۱۵۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- کدو خورشتی را ورق ورق کنید و با زردچوبه در روغن تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیس خورده را آبکشی کرده و به مواد اضافه نمایید.
- بعد از ۵ دقیقه هم زدن، شوید و گوجه ریز شده را بیفزایید.
- نخود فرنگی و نمک را با ۲ لیوان آب جوش افزوده و صبر کنید تا خوراک پخته و کاملاً جا بیفتد.
- هنگام سرو غذا از آب نارنج تازه استفاده کنید.