مواد لازم:
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- نخود فرنگی: یک پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- به: ۱۵۰ گرم
- آلو بخارا: 3 عدد
- پیاز: ۱ عدد
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر سیر: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- پیاز خلال شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را به پیاز اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه تفت دادن، آلو و به نگین شده را با مواد مخلوط کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه، داخل ظرف دربسته، تفت بخورد.
- رب و ادویه جات را با مقداری آب جوش به مواد اضافه کرده و اجازه دهید خوراک، با حرارت ملایم خوب پخته شده و جا بیفتد.
- سیب زمینی نگین شده و نمک را در مقداری آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲) در طرف دربسته بپزید.
- یک ربع قبل از اینکه خوراک آماده شود، نخود فرنگی، سیب زمینی پخته و روغن زیتون را به خوراک اضافه کنید.