کاربر

خوراک لوبیا و گندم

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق پونه، عرق زنیان، زیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا چیتی: 2/1 دو پیمانه
  2. بلغور گندم: 2/1 پیمانه
  3. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را از قبل خیس کرده و با مقداری آب می پزیم. بلغور را با مقداری نمک و زردچوبه کاملاً پخته و به لوبیا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود، سپس آن را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به پیاز اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم تا آب گوجه قوام پیدا کند و به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. خونساز
  2. تقویت عمومی بدن
  3. تقویت امور جنسی
  4. ضد پروستات

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.