کاربر

خوراک لوبیا و سبزیجات

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سرد

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا چیتی: ۲ پیمانه
  2. کدو: ۲ عدد متوسط
  3. کلم برگ خرد شده: ۱ پیمانه
  4. هویج: ۱ عدد متوسط
  5. فلفل دلمه ای خرد شده: 2/1 پیمانه
  6. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  7. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را از قبل خیس کرده و آن را با مقداری آب کاملاً می پزیم. کدو، هویج، فلفل دلمه ای و کلم برگ را به صورت خلال های ۲ سانتی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس هویج را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. کدو و کلم برگ را همراه نمک، ادویه، فلفل و زنجبیل به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در آخر فلفل دلمه ای را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. گوجه را با آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و آن را به همراه لوبیا به تمام مواد آماده شده افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای کبد
  3. مقوی امور جنسی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. ضد دیابت

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.