مواد لازم:
- لوبیا سبز خرد شده: یک و نیم پیمانه
- لوبیا قرمز: نصف پیمانه
- کدو خورشتی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه خشک ساییده: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لوبیا سبز را بیفزایید و چند دقیقه با پیاز تفت دهید. بپرد. گوجه را پوره کنید با گوجه خشک، نمک و زیره به مواد بیفزایید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- لوبیا قرمز که از شب قبل خیسانده اید را جداگانه بپزید.
- پیاز را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- ۱ لیوان آب جوش، افزوده و درب ظرف را بسته و صبر کنید با شعله کم، 20 دقیقه بپزید.
- کدوهای نگین شده، لوبیا پخته و زعفران را با مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا به مدت نیم ساعت کاملاً جا بیفتد.
- نکته: دقت داشته باشید که آب این خوراک باید کاملاً کشیده شده و غلیظ گردد.