کاربر

خوراک لوبیا سبز و صیفی جات (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا سبز خرد شده: ۳ پیمانه
  2. هویج: ۱ عدد متوسط
  3. کلم برگ خرد شده: ۳ پیمانه
  4. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  5. سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
  6. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  7. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  9. لیموترش تازه: در صورت تمایل روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا سبز، سیب زمینی، هویج، کلم برگ و فلفل دلمه ای را به بـرش های ۱ سانتی خرد می کنیم. لوبیا را جدا مدتی بخارپز یا با کمی آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. هویج را به آن اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم. پس از آن کلم برگ را افزوده و مدتی تفت می دهیم. در نهایت لوبیا سبز، سیب زمینی و فلفل دلمه ای را همراه ادویه، نمک، فلفل و زنجبیل اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم، گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به کل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل می توانیم از چاشنی آب لیموترش تازه استفاده کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. خونساز
  3. ضد قند خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.