مواد لازم (برای 4 الی 5 نفر):
- قارچ 300 گرم
- سیب زمینی 500 گرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- گوجه فرنگی 500 گرم
- سیر 2 حبه
- نمک به مقدار لازم
- ادویه جات (فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل) به مقدار لازم
- روغن 4 تا 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- قارچ را شسته، خرد کنید، پیاز را خلال کرده، سیب زمینی را پوست کنده، شسته و به صورت نگینی خرد نمایید. سیر را رنده کرده، گوجه فرنگی ها را پوست کنده، آنها را خرد کنید، حال همه مواد را به همراه 2 تا 3 لیوان آب در ماهی تابه ای ریخته، روی حرارت مناسب قرار دهید، پس از یک جوش خوردن، حرارت را کم کرده، نمک و ادویه جات لازم را به غذا اضافه کنید و اجازه دهید تا غذا با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد. سپس روغن را به غذا افزوده، ده دقیقه بعد آن را از روی حرارت بردارید.