کاربر

خوراک قارچ و کدو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. قارچ: ۱۲ عدد
  2. کدو خورشتی: ۶ عدد متوسط
  3. سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
  4. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کدوها را ۱ سانتی، سیب زمینی را به صورت خلال های ۲ سانتی و قارچ را نگینی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس سیب زمینی را افزوده و تفت می دهیم. سپس کدو و ادویه را به مواد قبلی اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. در آخر گوجه ها را پوست گرفته، ریز خرد کرده و به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد اضافه می کنیم. مقداری آب گرم به خوراک افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. قارچ را با کمی روغن تفت داده و مدتی قبل از پخت کامل خوراک به آن اضافه   می کنیم.

خواص:

  1. تقویت عمومی بدن
  2. مقوی امور جنسی
  3. مفید برای کبد
  4. ضد چربی و کلسترول خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.