طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا
مواد لازم (برای 4 نفر):
- سویا: ۳ پیمانه
- قارچ: ۱۲ عدد
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
- گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
- پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
- نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- قارچ را ۲ سانتی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم. گوجه ها را نیز پوست گرفته و ریز خرد می کنیم. سویا را با کمی آب، نمک، ادویه و زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. ابتدا سویا و پس از آن فلفل دلمه ای، قارچ، زنجبیل و فلفل را افزوده و مدتی تفت می دهیم. گوجه را به مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. توجه داشته باشید که این غذا نباید آبدار باشد.
خواص:
- تقویت عمومی
- مقوی امور جنسی
- مفید برای کبد
- ضد چربی و کلسترول خون
نکته:
- موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
- قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
- در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
- در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.