کاربر

خوراک دال عدس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. دال عدس: 3/2 پیمانه
  2. سیب زمینی: 1 عدد (۱۲۰ گرم)
  3. هويج ۱ عدد (۵۰ گرم)
  4. گوجه فرنگی: ۲۰ عدد (۱۵۰ گرم)
  5. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  6. تمرهندی: ۱ قاشق غذاخوری
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. سیر کوچک: ۱ حبه
  9. روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  10. زردچوبه؛ نصف قاشق چایخوری
  11. نمک: به میزان لازم
  12. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • سیب زمینی نگین شده را با روغن و آب (به نسبت ۲ به 1) داخل ظرف دربسته، بپزید.
  • سیر و پیاز خرد شده را در ظرفی جداگانه همراه با مقداری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید.
  • بعد از چند دقیقه؛ دال عدس شسته شده، رب گوجه و ادویه جات را با سیر و پیاز تفت دهید.
  • هویج و گوجه خرد شده را با مقداری آب جوش بیفزایید.
  • بعد از یک ساعت، سیب زمینی، تمرهندی و نمک را افزوده و اجازه دهید خوراک، به مدت ۲۰ دقیقه جا بیفتد.
  • نکته: برای استفاده از تمر هندی، باید آن را در نصف پیمانه آب جوش حل کرده و از صافی عبور داد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.