کاربر

خوراک بورانی اسفناج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، گلپر، زیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. اسفناج تازه: ۲ کیلوگرم
  2. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  3. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  4. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • اسفناج را درشت خرد کرده و بدون آب با حرارت ملایم می پزیم. (توجه داشته باشید که اسفناج هنگام پخت آب می اندازد و باید با آب خودش پخته شود). پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. بعد از چند دقیقه نمک، فلفل و زنجبیل را نیز افزوده و کمی تفت می دهیم. اسفناج پخته شده را در صورت تمایل کمی کوبیده و به پیاز اضافه کرده و هم      می زنیم تا یکنواخت حرارت ببیند. پس از چند دقیقه غذا آماده است.

خواص:

  1. تقویت عمومی بدن
  2. تقویت بینایی

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.