مواد لازم:
- بادمجان: ۸۰۰ گرم
- غوره بدون هسته: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۳ عدد (۴۰۰ گرم)
- سیر: ۱ حبه
- گردو نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- بادمجان را داخل فر با روی آتش کباب کرده و گوشت آن را جدا کنید.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سیر و گوجه خرد شده را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه؛ رب گوجه، نمک و ادویه جات را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
- بادمجان، گردو و غوره را با مقداری آب جوش اضافه کرده و بکوبید تا یکدست شود.
- در پایان روغن زیتون را افزوده و میل نمایید.
- نکته: در صورت عدم دسترسی به غوره بدون هسته، می توان از آب غوره استفاده کرد.