کاربر

حلیم گندم با گوشت

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 6 الی 8 نفر):

  1. گندم با پوست 600 گرم
  2. گوشت سر سینه گوسفند 500 گرم
  3. پیاز متوسط 1 عدد
  4. روغن 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  5. عسل چند قاشق غذاخوری
  6. دارچین 1 قاشق غذاخوری
  7. پودر نارگیل 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا گوشت را بدون آن که خرد کنید، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را به همراه چند لیوان آب، در یک ظرف مناسب ریخته، روی اجاق بگذارید، بعد از جوشیدن، کف آن را بگیرید و پیاز خلال شده و کمی دارچین به آن بیفزایید و صبر کنید تا بپزد و آماده شود. سپس گندم را نیز بشوید و همراه با چند لیوان آب، در یک ظرف مناسب دیگر ریخته و روی اجاق قرار دهید تا به مرور بجوشد و بپزد و آب آن تمام شود، بعد از خنک شدن، گندم را چرخ کنید و به آن گوشت بیفزایید و گوشت ها را نیز ریش ریش کرده، به حلیم اضافه کنید و مرتب هم بزنید و اجازه دهید به آرامی بپزد و حلیم دلخواه تان آماده گردد. آنگاه حلیم را در یک ظرف مناسب کشیده، مقداری روغن به آن افزوده، به جای شکر، کمی عسل در آن بریزید و خوب هم بزنید در آخر، مقداری دارچین و پودر نارگیل روی حلیم بریزید و نوش جان کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.