مواد لازم:
- گندم با پوست: یک پیمانه
- عدس: 3/2 پیمانه
- سیر کوچک: ۱ حبه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
- خرما: ۳ عدد
- کنجد با پوست: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- گندم که از شب قبل خیس نموده اید را با نمک و فلفل بپزید تا بشکفد.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- سیر و کنجد را افزوده و کمی تفت دهید.
- گندم و عدس را با مقداری آب جوش بریزید و اجازه دهید حلیم جا بیفتد.
- در پایان دارچین و خرما را افزوده و روی حرارت بکوبید تا غلیظ گردد.