کاربر

حلیم بادمجان و گردو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: ادویه موجود در غذا، سرکه، شیره، شربت سکنجبین عسلی

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بادمجان: ۶ عدد
  2. بلغور گندم: ۱ پیمانه
  3. بلغور جو: ۴ قاشق غذاخوری
  4. گردو: ۲ پیمانه
  5. گوجه فرنگی: ۴ عدد
  6. پیاز خرد شده: ۴ عدد متوسط
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده و با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود. بادمجان ها را خلالی درشت خرد کرده، سپس آنها را در آب نمک قرار داده و بعد از مدتی آبکش می کنیم. بادمجان ها را با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس ادویه و گردوی کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. کل مواد آماده شده را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل با هم مخلوط کرده و اجازه می دهیم ملایم پخته تا کاملاً بدون آب شود. در آخر غذا را می کوبیم.

خواص:

  1. مفید برای بلغمی ها
  2. مقوی عمومی بدن و امور جنسی
  3. مفید برای کم خونی

نکته:       

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.