کاربر

حلوای مخلوط

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. حلوای خرمای خشت و کنار تخته 500 گرم
  2. حلوای رطب سیاه 500 گرم
  3. حلوای رطب زرد 500 گرم
  4. پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
  5. پودر پسته 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • پس از آماده کردن حلواها، یک دیس را به سه قسمت تقسیم کرده، هر نوع از حلواها را در یک قسمت آن پهن کرده، روی هر کدام را با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید، به این ترتیب در یک دیس سه نوع حلوا با طعم های مخلتف خواهید داشت که سرشار از انواع ویتامین ها، املاح معدی و انرژی است و نیازمندی های بدن را بطرف می سازد مناسب ترین زمان برای مصرف آنها پس از غذا و خصوصاً در ماه مبارک رمضان به عنوان افطار است.
error: محتوا محافظت شده می باشد.