مواد لازم:
- هویج متوسط سالم و قلمی 2 کیلو
- نمک دریا به مقدار دلخواه
- سرکه سیب به مقدار لازم
طرز تهیه:
- هویج ها را با برس بشویید و سر و ته آن را جدا کنید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود.
- با رنده های مخصوص آن ها را به قطعات یکنواخت حدود 4 تا 5 میلی متر خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید و ظرف را خوب تکان دهید تا حجم کمتری بگیرید.
- در انتها، نمک و سرکه را به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید و در مکان مناسبی قرار دهید تا آماده مصرف شود.
نکته:
- ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
- ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.