کاربر

ترشی لیته مخلوط

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گل کلم کوچک 1 عدد
  2. کلم برگ نصف 1 عدد کوچک
  3. هویج فرنگی 500 گرم
  4. موسیر خشک 250 گرم
  5. پیاز ریز 250 گرم
  6. خیار سبز قلمی 400 گرم
  7. ترخون پاک شده 50 گرم
  8. مرزه پاک شده 50 گرم
  9. زردچوبه ساییده 1 قاشق غذاخوری سر صاف
  10. نمک دریا به مقدار دلخواه
  11. سرکه سیب به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  • ابتدا، کلم ها را پاک کرده و ریز خرد کنید سپس بشویید.
  • هویج فرنگی را با برس بشویید و رنده درشت کنید.
  • سپس، موسیر را پاک کرده و اضافی آن ها را گرفته و خوب بشوید و خیس کنید تا تندی آن از بین برود و بعد ریز خرد کنید.
  • در انتها، پیاز را نیز ریز خرد کنید و با بقیه مواد خوب مخلوط کرده و با سبزیجات پاک شده همه را در ظرف مناسبی بریزید.
  • لابه لای آن زردچوبه اضافه نمایید و ظرف را خوب تکان دهید تا حجم کمتری را اشغال کند. اکنون، می توانید سرکه را به مواد اضافه کنید و در ظرف را ببندید و در محل مناسبی قرار دهید تا آماده مصرف شود.

نکته:

  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.