مواد لازم:
- بادمجان: ۸۰۰ گرم
- ماست سویاه: یک پیمانه
- سیر: ۲ حبه
- گردو آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- بادمجان را روی آتش یا داخل فر، کباب کرده و گوشت آن را جدا نمایید.
- سیر و نمک را با هم کوبیده و به بادمجان اضافه کنید.
- گردو و ماست سویا که اضافه کردید، روی شعله ملایم قرار داده و آرام بکوبید تا یکدست گردد.
- نعناع خشک را در روغن داغ کنید و در آخر به مواد بیفزایید.