مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- برنج ایرانی مرغوب 4 پیمانه
- سبوس دوم برنج یک قاشق غذاخوری سر صاف
- بابونه تازه پاک شده 100 گرم
- شوید پاک کرده 200 گرم
- روغن زیتون 5 تا 6 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
- این پلو مثل شوید پلو تهیه می شود و بسیار خوش عطر، خوش طعم و تسکین دهنده اعصاب و روان است. از محسنات این غذا استفاده از بابونه وحشی و تازه است. توجه داشته باشید از بابونه خشک شده هم می توانید استفاده کنید (2 قاشق غذاخوری).
نکته:
- سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
- موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
- در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
- برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
- بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
- در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
- در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.