کاربر

بابونه پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. برنج ایرانی مرغوب 4 پیمانه
  2. سبوس دوم برنج یک قاشق غذاخوری سر صاف
  3. بابونه تازه پاک شده 100 گرم
  4. شوید پاک کرده 200 گرم
  5. روغن زیتون 5 تا 6 قاشق غذاخوری
  6. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • این پلو مثل شوید پلو تهیه می شود و بسیار خوش عطر، خوش طعم و تسکین دهنده اعصاب و روان است. از محسنات این غذا استفاده از بابونه وحشی و تازه است. توجه داشته باشید از بابونه خشک شده هم می توانید استفاده کنید (2 قاشق غذاخوری).

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.