کاربر

استانبولی با قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، سرکه شیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۳ پیمانه
  2. لوبیا سبز: ۴ پیمانه
  3. قارچ: ۸ عدد
  4. گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۲ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلویی: به میزان لازم
  7. روغن کنجد، روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را ۲ سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس لوبیا سبز و ادویه پلویی را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. قارچ را در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی خرد کرده و به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم. گوجه فرنگی را با ۵ پیمانه آب درون مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود و به همراه نمک و زنجبیل به بقیه مواد اضافه کرده و مدتی می پزیم. وقتی که آب گوجه قوام پیدا کرد، برنج را نیز به آن افزوده و مدتی حرارت تا آب غذا تمام شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای کبد
  3. تقویت عمومی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای مزاج های معتدل
  6. مناسب برای فصل های بهار و پاییز

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.