مواد لازم:
- گندم با پوست: نصف پیمانه
- لپه: ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- سويا: ۲ قاشق غذاخوری
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- سبزی آش: ۲ پیمانه
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم و لپه که از شب قبل خیس کرده اید را به صورت جداگانه بپزید.
- پیاز و سیر خرد شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و به سیر و پیاز بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه تفت دادن؛ سبزی آش ساطوری شده، نمک و ادویه جات را اضافه کنید
- گوجه پوره شده را با دو لیوان آب جوش افزوده و صبر کنید تا به مدت یک ساعت بپزد.
- برنج خیس خورده، گندم پخته شده و مقداری آب جوش را به مواد اضافه کنید.
- شعله را تنظیم کرده و صبر کنید آش پخته شود.
- در پایان؛ رب گوجه را در روغن زیتون داغ کرده همراه با لپه، به آش اضافه نمایید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا آش جا بیفتد.