کاربر

آش گندم با تره

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گندم: نصف پیمانه
  2. تره خرد شده: یک و نیم پیمانه
  3. دال عدس: نصف پیمانه
  4. لپه: نصف پیمانه
  5. برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
  6. نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
  7. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  8. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  9. روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • گندم که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
  • لپه و دال عدس خیس خورده را نیم پز کرده و به گندم اضافه کنید تا باز بیزد.
  • در ظرفی جداگانه، پیاز خلال شده را در روغن ذرت با حرارت ملایم تفت دهید.
  • نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
  • برنج خیس خورده و تره را در ظرفی جداگانه با هم پخته و بکوبید تا کش دار شود.
  • نعناع خشک را در روغن زیتون حرارت دهید و به مواد اضافه کنید.
  • در صورت غلیظ بودن، مقداری آب جوش ریخته و صبر کنید تا آش خوب جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.