مواد لازم:
- گندم: نصف پیمانه
- تره خرد شده: یک و نیم پیمانه
- دال عدس: نصف پیمانه
- لپه: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
- لپه و دال عدس خیس خورده را نیم پز کرده و به گندم اضافه کنید تا باز بیزد.
- در ظرفی جداگانه، پیاز خلال شده را در روغن ذرت با حرارت ملایم تفت دهید.
- نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- برنج خیس خورده و تره را در ظرفی جداگانه با هم پخته و بکوبید تا کش دار شود.
- نعناع خشک را در روغن زیتون حرارت دهید و به مواد اضافه کنید.
- در صورت غلیظ بودن، مقداری آب جوش ریخته و صبر کنید تا آش خوب جا بیفتد.