کاربر

آش کلم قمری با گندم

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. کلم قمری نگین شده: یک پیمانه
  2. برنج گندم با پوست: نصف پیمانه
  3. برنج قهوه ای نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
  4. لپه: ۳ قاشق غذاخوری
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
  7. تره خرد شده: نصف پیمانه
  8. جعفری خرد شده: نصف پیمانه
  9. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  10. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  11. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زردچوبه: 3/2 قاشق چایخوری
  13. نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
  14. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • گندم که از شب قبل خیس خورده را بپزید تا بشکفد.
  • پیاز را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
  • کلم قمری رنده شده را با نمک و ادویه جات اضافه کنید.
  • سبزیجات و گوجه پوره شده را ریخته و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
  • لپه و برنج خیس خورده را با ۲ لیوان آب جوش، اضافه کرده و اجازه دهید غذا با حرارت متوسط پخته و نرم گردد.
  • در پایان، گندم پخته شده، نعناع خشک و زردچوبه را که در روغن زیتون داغ کرده را اضافه کنید و بعد از یک ربع شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.