مواد لازم:
- کلم قمری: دو پیمانه
- عدس: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- لیمو عمانی زرد: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سویا که ۱۰ دقیقه قبل خیس کرده اید را آبکشی کنید.
- پیاز و سویا را در روغن با حرارت کم تفت دهید و نمک و ادویه جات را به آن اضافه کنید.
- کلم نگین شده را به مواد افزوده و تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه، عدس و برنج خیس خورده را با ۲ لیوان آب جوش به مواد بیفزایید.
- مواد که پخته شد؛ لیمو عمانی ساییده را اضافه کرده و اجازه دهید تا آش خوب جا بیافتد.