کاربر

آش شوید باقلی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. شوید تازه: نصف پیمانه
  2. باقلا تازه: 3/2 پیمانه
  3. برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
  4. لپه: نصف پیمانه
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. سیر کوچک: ۱ حبه
  7. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لپه که از ۲ ساعت قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش کشیده شود.
  • پیاز را در روغن نفت داده سپس سیر، نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
  • برنج خیس خورده و ۲ لیوان آب جوش بیفزایید.
  • بعد از نیم ساعت، باقلای دو نیم شده، شوید و لپه را افزوده و اجازه دهید با شعله ملایم پخته و جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.