کاربر

آش دوغ گیاهی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. دوغ پر چرب گیاهی 3 لیوان
  2. سیر خام 1 حبه
  3. جو دو سر پرک شده 3 قاشق غذاخوری
  4. سبزی (تره + جعفری) خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  5. جواه نخود 2 قاشق غذاخوری
  6. آب 1 لیوان

طرز تهیه:

  • ابتدا، جو دو سر پرک شده را با یک لیوان آب خیس کنید تا کاملاً نرم شود.
  • سپس، دوغ را در ظرف مناسبی ریخته و یک حبه سیر را داخل آن رنده کنید.
  • بعد، بقیه مواد را به دوغ اضافه کنید و بعد نوش جان کنید.

نکته:

  • یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.
  • برای درست کردن انواع غذاهای گیاهی، بهتر است جوانه گندم از کیفیت خوبی برخوردار باشد تا غذای شما خوشمزه شود، در غیر این صورت غذای شما طعم خوبی نخواهد داشت. گندمی که برای جوانه مورد استفاده قرار می دهید، باید تازه و سالم باشد و زمانی که ریشه گندم به اندازه 1 تا 2 میلی متر رشد نمود، آن را مورد استفاده قرار دهید تا غذای شما خوش عطر و طعم شود.
  • اگر جوانه های گندمی که مورد استفاده قرار می دهید بیش از اندازه ای که بیان شد رشد کند، طعم غذا به شیرینی خاصی گرایش پیدا می کند و شما از مصرف آن رضایت نخواهید داشت.
  • ضمناً سعی کنید هنگام آماده کردن غذا با وضو باشید و با عشق خوراک خود را آماده کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.