مواد لازم:
- نخود: ۲ قاشق غذاخوری
- لوبیا قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
- لوبیا سویا: ۲ قاشق غذاخوری
- لویبا سفید: ۲ قاشق غذاخوری
- لوبیا چیتی: ۲ قاشق غذاخوری
- لوبیا چشم بلبلی: ۲ قاشق غذاخوری
- هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- نخود، لوبیا قرمز، لوبیا سفید، لوبیا چیتی و لوبیا سویا که از شب قبل خیسانده اید را با هم بپزید.
- لوبیا چشم بلبلی که از یک ساعت قبل خیس کرده اید را نیم پز کنید.
- پیاز خلال شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- هویج نگین شده، نمک و ادویه جات را افزوده و خوب هم بزنید.
- بعد از چند دقیقه، تمام حبوبات را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا پخته شده و جا بیفتد.
- در پایان نعناع خشک را در روغن زیتون، داغ کرده همراه با دارچین و زیره به آش اضافه و شعله را خاموش کنید.