کاربر

آش حبوبات و غله (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: نصف پیمانه
  2. لوبیا چشم بلبلی: ۲ قاشق غذاخوری
  3. نخود: ۱ قاشق غذاخوری
  4. گندم با پوست: ۲ قاشق غذاخوری
  5. برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
  6. تره: یک پیمانه
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  9. نمک: به میزان لازم
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  12. زیره سبز: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • گندم و نخود که از شب قبل با هم خیسانده اید را بیزید.
  • لوبیا چشم بلبلی و عدس خیس خورده را با هم بپزید تا آب آن کاملاً کشیده شود.
  • پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید و نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
  • تره و برنج خیس خورده را به آن افزوده، همراه با چند لیوان آب بپزید و بعد آن را بکوبید.
  • همه مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت غلیظ بودن مقداری آب جوش بریزید.
  • شعله را تنظیم کرده و صبر کنید تا آش کاملاً جا بیفتد.
  • در پایان، زیره را افزوده و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.