مواد لازم:
- جو پوست گرفته: نصف پیمانه
- لوبیا سبز: یک پیمانه
- ماش: ۳ قاشق غذاخوری
- لوبیا چشم بلبلی: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
- آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- جو، ماش و لوبیا چشم بلبلی که از شب قبل خیسانده اید را با هم بپزید.
- پیاز خلال شده را در روغن، کمی تفت دهید.
- لوبیا سبز، سیر خردشده، نمک و ادویه جات را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
- ۱ لیوان آب جوش بریزید و صبر کنید تا لوبیا سبز با شعله ملایم، پخته و نرم گردد.
- حبوبات پخته شده را افزوده و اجازه دهید آش کاملاً جا بیفتد (در صورت غلیظ بودن مقداری آب جوش اضافه کنید).
- در پایان، آبغوره را افزوده و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.