کاربر

آب سبزیجات مفید برای عفونت های بدن

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  • هویج، کرفس، گل کلم، زنجبیل، سیر، اسفناج و فلفل دلمه ای.

نحوه ترکیب:

  1. هویج + کرفس + اسفناج + جعفری.
  2. چغندر + جعفری.
  3. هویج + سیب + جعفری + زنجبیل.
  4. هویج + گل کلم + سیب + جعفری.
  5. هویج + سیب + کرفس + چغندر + جعفری.
  6. هویج + جعفری.
  7. هویج + کرفس + جعفری + سیر.
  8. هویج + کرفس + جعفری.
  9. هویج + اسفناج + کاهو + شلغم+ جعفری.
  10. هویج + فلفل دلمه ای + جعفری.
  11. هویج + جعفری + سیر + زنجبیل + سیب.

طرز تهیه:

  1. طرز تهیه آب هویج + کرفس + جعفری + سیر: آب 5 عدد هویج متوسط + آب 2 عدد ساقه کرفس + 10 شاخه جعفری + 1 حبه سیر متوسط را با چند تکه یخ، در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط جرعه جرعه میل کنید.
  2. طرز تهیه آب هویج + کرفس + اسفناج + کاهو + شلغم + جعفری: آب 5 عدد هویج متوسط + آب 2 عدد ساقه کرفس + 10 شاخه جعفری + 5 برگ اسفناج + 1 برگ کاهو + 1 عدد شلغم متوسط + 1 لیوان یخ، در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید، سپس آن را به مرور و جرعه جرعه میل کنید.
  3. طرز تهیه آب هویج + جعفری + سیر + زنجبیل + سیب: آب 5 عدد هویج متوسط + 10 شاخه جعفری + 1 حبه سیر + 2 برش زنجبیل + 2 عدد آب سیب متوسط ، همه را با کمی یخ در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید، سپس آن را به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.

نکته:

  • اسفناج، خنک کننده و مفید برای کاهش تب، ورم ریه و روده کوچک است. همچنین سریع الهضم بوده و برای کبد و یرقان بسیار نافع است، اسفناج از سبزی جاتی است که دارای رنگ سبز و کلروفیل زیاد است و ضد سرطان می باشد، خصوصاً از موتاسیون و جهش سلولی جلوگیری می کند.
error: محتوا محافظت شده می باشد.