کاربر

آبگوشت گیاهی با غوره

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نخود: ۱ پیمانه
  2. لوبیا سفید: 2/1 یک پیمانه
  3. برنج نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
  4. بلغور گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  5. سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  6. غوره: ۱ پیمانه
  7. گشنیز و جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
  8. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  9. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره، ادویه کاری: به میزان لازم
  10. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس کرده و با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. بلغور، برنج، سیب زمینی و سبزیجات را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به نخود و لوبیا اضافه کرده و با حرارت ملایم می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده و به همراه غوره، ادویه و پودر زیره به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. آب غذا را کاملاً جدا کرده و بقیه مواد را می کوبیم. در صورت تمایل می توان مقداری سیب زمینی و حبوبات را در آب غذا بریزیم.

خواص:

  1. تقویت عمومی
  2. مقوی جنسی
  3. مفید برای کبد
  4. ضد کلسترول و چربی خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.