کاربر

آبگوشت بزباش (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. گوشت سر سینه گوسفند 500 گرم
  2. قلم گوسفند 1 عدد
  3. نخود 150 گرم
  4. لوبیا سفید 50 گرم
  5. سیب زمینی متوسط 2 عدد
  6. گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
  7. پیاز متوسط 4 عدد
  8. سبزیجات خشک معطر (تره، جعفری و شنبلیله) 1 قاشق غذاخوری پر
  9. دارچین، زنجبیل، زردچوبه و زیره مجموعاً یک قاشق مرباخوری
  10. نمک به مقدار لازم
  11. آب 4 لیوان
  12. مغز لیموعمانی 4 عدد

طرز تهیه:

  • این غذا مثل سایر آبگوشت ها تهیه می شود، با این تفاوت که 5 تا 10 دقیقه مانده به آماده شدن، سبزی معطر روی آن ریخته می شود تا طعم بگیرد.

نکته:

  • در گذشته آب گوشت غذای بیشتر مردم بوده است البته این امر دلیل خاصی هم داشته، زیرا مردم در آن زمان ها بیشتر به فعالیت های بدنی اشتغال داشته و به انرژی بیشتری نیازمند بوده اند و از این رو، بیشتر از غذاهی چرب و گوشتی از جمله، آب گوشت استفاده می کردند، تا انرژی لازم و کافی را به دست آورند. ولی امروزه بیشتر مردم یا پشت میز می نشینند یا پشت فرمان، از این رو، کم ترین تحرک را دارند.
  • متأسفانه امروزه بیشتر مردم به اقتضای زندگی ماشینی، به غذاهای آماده روی آورده اند، به کیفیت غذا نیز اصلاً اهمیتی نمی دهند و فقط به طعم و مزه های مصنوعی توجه دارند و به همین خاطر به انواع بیماری ها مبتلا هستد.
  • بهتر است برای تهیه غذاهای چرب و از آن جلمه آب گوشت، از ظروف سنگی، سفالی، مسی، لعابی و به ویژه ظروف سنگی استفاده نمایید. طبخ غذا در این ظروف آن را خوش مزه تر کرده و در کمترین زمان آماده می شود. سعی کنید این گونه غذاها را هر 15 روز یک بار میل نمایید تا دچار مشکل نشوید.
  • هنگام طبخ غذا در این ظروف، باید آب آن را یک باره اضافه نمود در غیر این صورت، مزه غذا تغییر کرده، طعم و مزه اصلی خود را از دست خواهد داد.
  • همچنین بهتر است انواع آبگوشت را با استفاده از شعله پخش کن و با حرارت ملایم بپزید. اگر این نوع غذا را دسته جمعی یا در پیک نیک میل کنید دلچسب تر خواهد بود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.